Sunday

haVe FuNn.. :-)


alhamdulillah..
akhirnye test enterprise system yang ku nntikan selesai sudah di jwab hari ini..
banyak expectation yang ku dan housemate yang bernama kak jun ni buat malam tadi tentangsoalan yang bakal keluar.. huhuu.. investigate pnye investigate ktorg mndpat tahu 8 soalan yang bakal keluar..
hmm.. cuak benor ase.. notes belum habis ditelaah.. lecturer ckap 4 tp yg telah disiasat berjumlah 8.. argghhh.. gi mana ini.. huhh.. xpe nida pasrah aje yer.. (dalam hati ape nk jadi jadilah.. hahah.. itulah kata2 semangat yg sentiasa lahir dibibirku bila rase diri ni di selubungi pelbagai tanda tnya.. hari dah nak pagi.. nota tak habis2 lagi di baca..

Dari berbuka ke shur.. dari shur ke pagi hinggga mata ni xdpt nk dilelapkan
tengoklah mata panda tu macam mane.. O-O
Ase da mcm jd mata panda da.. huhuuu..


Sampai aje waktu exam ktorg yg diadakan di lecture hall.. masing menunjukkan berbagai ragam.. bile lihat je kertas soalan huhuu.. jumlah soalan hanyelah 3.. bibir da mngukirkan senyuman hmm.. sangkaan ktorg salah belaka!! huhuu..
tapi dalam hati.. mge2.. soalannyer senang.. hmm.. kesimpulannyer,, blehla jwab..
yang penting test da abis heheh.. tp ini cume test 1,, lpas ni ade lagi test.. huhuu.. bkan ape.. study in master level takde final.. marks is focusing on our test and other asessments.. hmmm... itu yang mnyebabkan ktorg cuak.. hahhah..
~gud luck to all~~:)
anyway wish gud of luck to all of my frens..






ok.. ready 2 enjoy.. have funn..!! heeee~~ :)

 *******************************
Balik aje rumah dah plan dgn housemate nk ganti blik tdo malam tadi yang tak ckup.. hehehee.. biasalah.. benda lain takpe.. hihiiii... actually cian kt badan ni coz dye memerlukan rehat yang secukupnyer jgak kan.. heeeee~~
tapi sebenarnyer benda lain yang dibuat.. nak tahu ape??
i like to show u my collection that i have get from a special person.. teetttt.!!. xtahulah spekan orangnye..
but it..


**inilah bendenyer... (thanks awk.... (- _*)Y..)
 really make me touch n sometimes give me some spirit even that person do not know that huhuu.. :)
juz want to appreciate it... ok... (^,^)...
Sometimes my heart feel so strees with my environments.. situation that sometimes make me think about some of words..
yang berbunyi...

"jgn tggalkn org yg kita syg utk org yg kita suka krn org yg kita
 suka akn tgglkn kita utk org yg mrk syg,,jgncuba dptkn apa
 yg kita syg tp syglah dgn apa yg kita ada"
So appreciate lah orang yang sayang pada diri kita..tidak mengira lah kpd coupling.. but friends might also.. kte kne pandai mncari kawan2 yang sanggup bersama kita mengharungi susah senang bersama.. bukan kwan yang mudah meninggalkan kita bila kita ditimpa kesusahan atau bila mereka berjumpa dengan orang yang lain yang lebih baik dari kte.. tetapi seorang yang boleh menerima kelemahan dan kekurangn diri kite seadanyer..
renung2kan lah yer kalian..

Baiklah asenyer smpi disini sahaja.. tilam dah mula memanggil2 daku untuk bersamanyer huhuu.. mata pun telah layu.. so berbuat baiklah kepada orang yang berbuat baik pada diri kite yer~~~
wassalam..
~nida~





1 comments:

asiahani saari on September 24, 2010 at 11:27 PM said...

haha..adakah saya kenal sape awk 2..jeng3..lalalalla

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

miNe.. Life.. futuRe.. Copyright © 2008 Green Scrapbook Diary Designed by SimplyWP | Made free by Scrapbooking Software | Bloggerized by Ipiet Notez